A Milli Takım üçte iki yapabildi

Philadelphia'daki Lincoln Financial Field Stadı'nda oynanan karşılaşamada Millilerimizin tek golü 26. dakikada Arda Turan'dan geldi. ABD'ye galibiyeti getiren golleri ise 58. dakikada Altidore ve 75. dakiakda Dempsey kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısında

A Milli Takım üçte iki yapabildi

Philadelphia'daki Lincoln Financial Field Stadı'nda oynanan karşılaşamada Millilerimizin tek golü 26. dakikada Arda Turan'dan geldi. ABD'ye galibiyeti getiren golleri ise 58. dakikada Altidore ve 75. dakiakda Dempsey kaydetti.

 

Karşılaşmanın ilk yarısında mükemmel oyunuyla göz dolduran ay-yıldızlılar, ikinci yarıda kontrolü Amerika Birleşik Devletleri'ne kaptırınca hazırlık kampındaki son maçını kaybetmiş oldu.

 

TRÜBÜNLER DOLUYDU

A Millilerimizin Amerika Birleşik Devletleri ile ilk kez karşılaştığı hazırlık mücadelesini yaklaşık 60 bin biletli seyirci izledi. Dünya Kupası'nda mücadele etmek için yarın Güney Afrika'ya hareket edecek olan ABD Milli Takımı açısından, son hazırlık maçı olması nedeniyle, maça ABD'li  taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Öte yandan Türk teknik direktörler Yılmaz Vural, Hikmet Karaman ve Güvenç Kurtar da Philadelphia'ya gelerek (A) Milli Futbol Takımı'nı yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı Türkiye'nin New York Baş Konsolosu Mehmet Samsar, sanatçılar  Orhan Gencebay ve İzzet Yıldızhan da tribünden izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler