A Milli kadro şimdiden 2 eksik!

Sırtındaki ağrı nedeniyle ameliyat olacak olan Hamit Altıntop'un, Bayern Münih formasıyla Bundesliga'da sezon sonuna kadar kalan maçlara çıkamamasına kesin gözüyle bakılıyor. Almanya 1. Ligi'nin lideri Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Nuri Şahin ise h

A Milli kadro şimdiden 2 eksik!

Sırtındaki ağrı nedeniyle ameliyat olacak olan Hamit Altıntop'un, Bayern Münih formasıyla Bundesliga'da sezon sonuna kadar kalan maçlara çıkamamasına kesin gözüyle bakılıyor. Almanya 1. Ligi'nin lideri Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Nuri Şahin ise hafta sonu oynanan Freiburg maçında sağ dizinden sakatlanarak sezonu kapattı.

3 Haziran'da Belçika'yla kritik maça çıkacak olan ay-yıldızlılarda Nuri ve Hamit'in oynayamayacak olmasından dolayı endişe hakim. Kulüp doktorlarının verdiği bilgiye göre her iki oyuncu da en az 1 buçuk ay sahalardan uzak olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler