8-0 yenildiler, Trabzon'u gezdiler

Trabzonspor Bayan Futbol takımı ile oynadıkları lig maçını 8-0 kaybeden Medical Park Antalyaspor Bayan Futbol takımı, maç sonrası Trabzon'u gezdi.Türkiye Bayanlar 1. Futbol Lig maçında Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Trabzonspor Bayan takımı ile k

8-0 yenildiler, Trabzon'u gezdiler

Trabzonspor Bayan Futbol takımı ile oynadıkları lig maçını 8-0 kaybeden Medical Park Antalyaspor Bayan Futbol takımı, maç sonrası Trabzon'u gezdi.

Türkiye Bayanlar 1. Futbol Lig maçında Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Trabzonspor Bayan takımı ile karşılaşan Medical Park Antalyaspor Bayan Futbol takımı maçtan 8-0 gibi farklı yenilgi ile ayrılırken, maçtan sonra Trabzon'un tarihi yerlerini gezme fırsatı buldular.

Teknik Direktör Necdet Erdoğan nezaretinde Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerini gezen bayan futbol takımı Ortahisar Mahallesi'nde Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu ev ile Trabzon'da valilik yapan Yavuz Sultan Selim'in atlı heykelinin altında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Trabzon'u doğal güzellikleri bakımında çok sevdiklerini belirten kafile maçta aldıkları sonucun üzüntüsünü üzerlerinden atmaya çalıştıklarını belirtti.

Öte yandan Medical Park Antalyaspor Bayan Futbol takımı ligde 12 takım arasında 9. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler