7 Fenerbahçeli taraftar tutuklandı

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı içi ve dışında geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarda, yangın çıkarmak başta olmak üzere çevreye zarar verdikleri gerekçesiyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 12 kişiden 7'si tutuklandı. Stadyum ve çevresinde yaşana

7 Fenerbahçeli taraftar tutuklandı

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı içi ve dışında geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarda, yangın çıkarmak başta olmak üzere çevreye zarar verdikleri gerekçesiyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 12 kişiden 7'si tutuklandı.

 

Stadyum ve çevresinde yaşanan olaylarla ilgili gözaltına alınan 9 kişinin polisteki sorguları tamamlandı. Sabah saatlerinde Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılan grup, Kadıköy Adliyesi'ne getirildi. Önce savcılıkta sorgulanan şahıslar, daha sonra mahkemeye sevk edildi. 2 kişi serbest bırakılırken, çevreye zarar verdikleri gerekçesiyle 7 kişi tutuklandı. Bu sırada adliye binası dışında toplanan ve şüphelilerin arkadaşları olduğu öne sürülen grup, şahısların çıkarılmasını bekledi.

 

Tutuklanan şüpheliler, adliye çıkışında grup tarafından uzun süre alkışlandı. 7 kişi, polis otobüsüyle Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor