5 futbolcu kendine takım arıyor

G.Saray’ın gelecek sezon Avrupa’da mücadele edemeyecek olması, yabancıları harekete geçirdi. Galatasaray’ın önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyecek olması nedeniyle yabancı yıldızlar, Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılmak için düğmeye bastı. Sez

5 futbolcu kendine takım arıyor

G.Saray’ın gelecek sezon Avrupa’da mücadele edemeyecek olması, yabancıları harekete geçirdi.

Galatasaray’ın önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeyecek olması nedeniyle yabancı yıldızlar, Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılmak için düğmeye bastı. Sezon sonunda sözleşmeleri biten Avustralyalı Lucas Neill ve Harry Kewell, şimdiden bavullarını toplamaya başladı.

Ülkesine giden ve pazar günü dönecek olan Neill’in transfer görüşmeleri yaptığı belirtildi. Baros’un geçen sezon mukavelesini uzatmasına rağmen gelecek yıl İstanbul’da kalmak istemediği ve Alman’ya gitmek için temasta olduğu konuşuluyor. Cana ve Pino da ayrılmak için ‘bahane’ arıyor.

MENAJERİNİ ÇAĞIRDI

Neill ve Kewell, İngiltere ya da ülkeleri Avustralya’ya dönüş hazırlıkları içinde. Baros’un ise menajerini sezon sonu İstanbul’a çağırıp ayrılmak için gereken şartları görüşmesini isteyeceği öğrenildi. Cana ise İtalya ekibi Lazio ile temaslarını sıklaştırdı. Teknik direktör Bülent Ünder’in kadro dışı bıraktığı Kolombiyalı Pino’nun ise tekrar Fransa’ya dönmek istediği belirtiliyor. Aslan’da da yeni yönetiminin gitmek isteyen yabancıları tutmaya gönüllü olmayacağı ve baştan sona değişimin gündemde olduğu ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor