40 yıl önce de anons skandalı

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de şok sürerken, maçın son anlarında yaşanan ''anons skandalı'nın bir benzerinin daha önce de yaşandığı ortaya çıktı. Gazete arşivlerinde yer alan haberlere göre, 1970-71 sezonunda PTT ile

40 yıl önce de anons skandalı

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de şok sürerken, maçın son anlarında yaşanan ''anons skandalı'nın bir benzerinin daha önce de yaşandığı ortaya çıktı.

 

Gazete arşivlerinde yer alan haberlere göre, 1970-71 sezonunda PTT ile Galatasaray 6 Haziran 1971 tarihinde Ankara'da karşılaşırken, Galatasaray'ın mağlup oynadığı haberinin yayılması üzerine, İstanbul'da Beşiktaş'ı 1-0 yenen Fenerbahçeliler kendilerini şampiyon sandılar. Ancak, Ankara'daki maçın 7-1 Galatasaray'ın lehine sonuçlandığının anlaşılması üzerine Fenerbahçelilerin sevinci yarıda kaldı.

Söz konusu sezonda Galatasaray, Fenerbahçe'nin 1 puan önünde şampiyon oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor