"3 puanlık maçtan 2 puan aldık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Dardanelspor ile 3-3 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, kazanabilecekleri bir maçta berabere kalarak, 1 puan aldıklarını söyledi. Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarının

"3 puanlık maçtan 2 puan aldık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Dardanelspor ile 3-3 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü İlyas Akçay, kazanabilecekleri bir maçta berabere kalarak, 1 puan aldıklarını söyledi.

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk maçında ilk yarıdaki mevcut kadrolarına yakın bir futbolcu kadrosu ile sahaya çıktıklarını belirterek, ''Dardanelspor karşısında yaptığımız defans hatalarına rağmen, maçın büyük bölümünde üstün oynadık. Karşılaşmada yenik duruma düştükten sonra beraberliği yakaladık. Skoru lehimize çevirecek bir çok pozisyon bulmamıza rağmen, bu pozisyonları gol olarak değerlendiremedik. Kazanabileceğimiz bir maçta berabere kalarak 1 puan aldık'' dedi.

Bu maçta genç oyuncularının performansının ilerisi için umut verdiğini ifade eden Akçay, ''İkinci yarıya galip gelerek başlamak isterdik ama olmadı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler