3 puan ile çıkışa geçmek istiyoruz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, Başkan Yardımcısı Sebahattin Alemdar, Sakarya deplasmanından alacakları 3 puan ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Alemdar, AA muhabirine yaptığı a

3 puan ile çıkışa geçmek istiyoruz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, Başkan Yardımcısı Sebahattin Alemdar, Sakarya deplasmanından alacakları 3 puan ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un ara takımı olarak ligde iyi bir yerde olmadıklarını belirterek, ''1461 Trabzon'un ligdeki yeri aşağı sıralar değil, yukarılar olmalıydı. Zirveye ortak olan ve zirve mücadelesi veren bir takım hedefiyle sezona girdik, ama gelinen 13. hafta sonunda hedeflerimizin uzağında kaldık. Bunda en büyük etken dar kadromuz oldu. Sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğu belimizi büktü. Bunun yanında çok şanssız, kaybetmeyeceğimiz maçlarda puan alamadık. Devre arasına kadar en az puan kaybı ile ligi tamamlayarak, yapacağımız transferlerle ikinci yarı daha iddialı bir takım oluşturacağız'' diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Alemdar, ''Sakaryaspor yenilmeyecek bir takım değil. Geçen hafta yenilgi aldılar. Morallerinin bozuk olduğunu biliyoruz. Biz bu maçtan alacağımız 3 puan ile çıkışa geçmek istiyoruz. Trabzon'a inşallah galip döneriz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor