2.Yarıda farklı bir Ofspor olacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, ikinci yarı farklı bir Ofspor'un olacağını söyledi. Saral, ligde bulundukları yerin kendileri için üzüntü verici olduğunu belirterek, ''Maalesef ilk yarıda işlerimiz isted

2.Yarıda farklı bir Ofspor olacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da kulüp başkanı Ercan Saral, ikinci yarı farklı bir Ofspor'un olacağını söyledi. 

Saral, ligde bulundukları yerin kendileri için üzüntü verici olduğunu belirterek, ''Maalesef ilk yarıda işlerimiz istediğimiz gibi gitmedi, planlarımız tutmadı, bunun sonuncunda da istediğimiz başarıyı yakalayamadık. İkinci yarı ise farklı bir Ofspor olacak. Şimdiden çalışmalara başladık, takıma gereken takviyeleri yapmak için transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz'' dedi. 

İkinci yarının çok daha zorlu geçeceğini ifade eden Saral, ''Bunun bilinciyle güçlü bir kadro oluşturmak zorundayız. Teknik direktörümüz Hasan Vezir'in raporu doğrultusunda takımdaki eksik bölgelere futbolcu kazandırmak için transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ofspor camiası olarak takımı düştüğü bu yerden beraber kaldırmalıyız. Bir tane Ofspor var, başka Ofsporumuz yok, herkesin bize bu konuda destek olması gerekiyor'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler