24 Şubat’ta Hamzaoğlu dönemi

Yeni yönetim kurulunun ardından 24 Şubat'ta yeni teknik direktör de belli oldu.

24 Şubat’ta Hamzaoğlu dönemi

Haber61 / Spor Servisi

Trabzon’un köklü kulüplerinden 24 Şubat Futbol Kulübü’nde Gençlik Gelişim ve A Takım Teknik Direktörlüğü görevine Emre Hamzaoğlu getirildi.


Trabzonspor altyapısından yetişen ve ardından İstanbulspor, Eyüpspor, Ankaragücü, Arsinspor, Mardinspor, Tarsus İdmanyurdu ve Ofspor gibi kulüplerde forma giyen Hamzaoğlu, 2012 yılında futbol kariyerini noktalayarak Teknik Direktörlük eğitimlerine başlamıştı. Son olarak Samsun’da Galatasaray ve Altay Futbol Okullarını faaliyete geçirerek genç yeteneklere futbol eğitimi veren Hamzaoğlu, Trabzon Merkez Futbol Okulu’nda da eğitmenliğini sürdürüyordu. Hamzaoğlu bugün Başkan Erhan Şakar ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla yapılan anlaşmayla 24 Şubat Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü oldu. Hamzaoğlu’nun yardımcılıklarını ise Tuncay Aslantürk ve Rıfat Şahin Eryalçın yapacak. 24 Şubat Kulübü’nde İdari Menajer olarak ise Emre Yurtsever görevlendirildi.

24 Şubat’ta Hamzaoğlu dönemi






 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler