23 olmayınca 32 numarayı aldı!

Trabzonspor'da Pawel Brozek'in koyu bir Michael Jordan hayranı olduğu ortaya çıktı. Krakow'da 23 numarayı giyen Polonyalı golcü, bu forma Giray'da olduğu için tersi olan 32'yi seçti. Trabzonspor'un yeni transferleri Polonyalı Brozek kardeşlerin sezonun ik

23 olmayınca 32 numarayı aldı!

Trabzonspor'da Pawel Brozek'in koyu bir Michael Jordan hayranı olduğu ortaya çıktı. Krakow'da 23 numarayı giyen Polonyalı golcü, bu forma Giray'da olduğu için tersi olan 32'yi seçti.

 

Trabzonspor'un yeni transferleri Polonyalı Brozek kardeşlerin sezonun ikinci yarısında nasıl bir performans gösterecekleri bordo-mavili camiada büyük merakla bekleniyor.

 

İlk yurt dışı deneyimini yaşayacak olan ikizlerden Pawel Brozek geçmişi parlak bir oyuncu. Polonya'nın en iyi forvetlerinden birisi olarak gösterilen oyuncu her zaman kardeşi Piotr'un bir adım önünde olmayı başardı. Buna karşın aralarında hiç kıskançlık duygusu olmadığı belirtilen ikizlerden Piotr'un futbol hayatına forvet olarak başladığı öğrenildi.

 

Sadece 2 sene önce, şu anki görev bölgesi sol beke geçen Piotr, eski Polonya Milli Takımı Teknik Direktörü Leo Beenhakker'ın kendisinden hoşlanmaması nedeniyle milli takım kariyerinde kısa bir duraklama yaşadı.

 

BAĞINI KOPARMADI

İkisi de evli olan kardeşlerin gösterişten uzak, sade bir yaşantıları olduğu belirtilirken, geçmişte yaşadıkları ciddi bir sakatlıkları da bulunmuyor.

Basketbolu çok seven Pawel Brozek'in koyu bir Michael Jordan hayranı olduğu da ortaya çıktı. Wisla Krakow'da efsane basketbolcunun 23 numarasını taşıyan Pawel, Trabzonspor'da bu numara Giray'da olduğu için ilginç bir çare buldu. 23'ün tersi olan 32'yi seçen Pawel, Jordan'la bağlantısını koparmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor