2011 Olimpiyatı fuarda tanıtıldı

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları, İstanbul’da açılan Spor Dünyası Fuarı’nda tanıtılıyor.Fuarın açılışını yapan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada sp

2011 Olimpiyatı fuarda tanıtıldı

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları, İstanbul’da açılan Spor Dünyası Fuarı’nda tanıtılıyor.

Fuarın açılışını yapan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada sportif organizasyonlara öncülük ettiğini belirterek, “ Türkiye, 2010 ve 2011’de büyük organizasyonlara devam edecek. İstanbul spor başkenti oldu. Gelecek yıl Erzurum’da üniversite, Trabzon’da ise Gençlik Oyunları yapılacak. Türkiye’nin spor organizasyonlarındaki başarısı her geçen gün artıyor” dedi.

 

Spor fuarının bu alanda ufuk açacağını da vurgulayan Bakan Özak, “Hayırlı olsun” diyerek açılış kurdelesini kesti.

 

Devlet Bakanı Özak, fuarda Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları standını da gezerek Genel Koordinatör Nihat Doker’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Nihat Doker, olimpiyat niteliğindeki oyunlarla birlikte Trabzon’un birçok ilki de yaşayacağını belirterek inşaatı süren tesislerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Fuarın açılışında Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları kolbastı ekibinin yaptığı gösteri büyük bir ilgi ile izlendi.

 

Fuarda spor araç ve gereçleri üreten firmaların yanı sıra, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile bazı il müdürlükleri, federasyonlar, spor kulüplerinin yanı sıra Erzurum Unıversiade tanıtım standı da yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor