2011 model Süper Plaka

Bu değişimin fitilini ise genel anlamda mecburiyetler ateşledi. Zira, Egemen Korkmaz’ın Antalya kampında sakatlanması ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olması, Şenol Güneş’i arayışlara itti. Deneyimli antrenör, Egemen’in yerine, sakatlığı düzelen ve t

2011 model Süper Plaka

Bu değişimin fitilini ise genel anlamda mecburiyetler ateşledi. Zira, Egemen Korkmaz’ın Antalya kampında sakatlanması ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olması, Şenol Güneş’i arayışlara itti. Deneyimli antrenör, Egemen’in yerine, sakatlığı düzelen ve takıma katılan Glowacki’yi monte etti. Onun form durumu da şimdilik Egemen’i aratmayacak gibi duruyor. Bir başka değişim de savunmanın solunda olacak. Cale’ye uzun süredir alternatif arayan Güneş’in yeni transferlerden Piotr Brozek’e şans vermesi bekleniyor. Orta alanda da Jaja ekseninde bir hareketlilik hakim. Brezilyalı futbolcunun antrenman açığı ve gözden düşmesi sebebiyle Pawel Brozek onun alanına beklenenden daha kısa sürede terfi edecek, Umut Bulut’un yeni partneri olacak.

ORTA SAHA
Takımdan uzak kalan Colman ve Alanzinho cephesinde ise Güneş’in nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. Güney Amerikalılar’ın formasına Ceyhun, Zafer Yelen ve Mehmet Çakır gibi isimler talip. Ayrıca son Schalke maçında müthiş bir oyun çıkaran Tayfun’un savunmanın sağına geçmesi halinde Serkan’ın da orta sahanın alternatifleri arasına girmesi muhtemel.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler