2. Ligde Trabzon fırtınası esecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, rakipleri karşısında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta ikinci yar

2. Ligde Trabzon fırtınası esecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Ofspor'un teknik direktörü Hasan Vezir, rakipleri karşısında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Vezir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Balıkesirspor karşısında çok iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını belirterek, ''İyi oyuna 3 puan verilmiyor, iyi oynadık ama galip gelmeyi başarmalıydık. Hafta sonu ise kendi saha ve seyircimiz önünde 1461 Trabzon ile karşılaşacağız. Bizim ligin alt sıralarından kurtulmak için şiddetle puana ihtiyacımız var. Bu düşünceyle bu karşılaşmada tek hedefimiz 3 puan'' dedi.

Gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Vezir, ''Gol pozisyonlarına giriyoruz, ama gol atma başarısı gösteremiyoruz. Forvet hattında bir sıkıntımız var. Bu takıma acilen bir santrfor almak zorundayız. Ligde iyi bir yerde değiliz. Bir an önce ligde bulunduğumuz yerden yukarılara doğru çıkmalıyız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor