1967 Hatayoğlu ile devam dedi

Merkezi İstanbul Güngören'de bulunan 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin Olağan Kongresi, dernek merkezinde yapıldı. Mevcut başkan Alaattin Hatayoğlu başkanlığında tek listeyle gidilen kongre yüksek bir katılıma sahne oldu. Divan kuruluna Osman Çelebi, Emin

1967 Hatayoğlu ile devam dedi

Merkezi İstanbul Güngören'de bulunan 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin Olağan Kongresi, dernek merkezinde yapıldı.

Mevcut başkan Alaattin Hatayoğlu başkanlığında tek listeyle gidilen kongre yüksek bir katılıma sahne oldu.

Divan kuruluna Osman Çelebi, Emin Tak ve Abdurrahman Özdemir seçildi ve ardından kongre başladı. Denetleme Kurulu üyesi Aytekin Akay'ın okuduğu Denetleme Kurulu raporu oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yapan Alaattin Hatayoğlu şunları söyledi:

 "Bu kongrede yine aday oldum. Eğer iyi bir aday varsa hemen devretmeye hazırım. Şahsım adına bugüne kadar yeterince hizmet ettiğimi düşünüyorum. Açıkça söylemek gerekirse bu sefer biraz zoraki aday oldum. Kongremiz hayırlı olsun"

Divan Başkanı Osman Çelebi'nin oylamaya sunduğu yeni yönetim kurulu kongre üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Seçimin sonuçlanmasının ardından yeniden söz alan başkan Alaattin Hatayoğlu, üyelere teşekkür ederek "önümüzde Trabzonspor kongresi var. Yeni yönetim kurulu olarak bu kongreye yönelik çalışmalarımız olacak. Dernek üyelerimiz arasında hatırı sayılır miktarda Trabzonspor kongresi üyesi vardır. Kongre öncesi yöneticiler ve yönetici adaylarıyla yemekli bir toplantı yapmayı düşünüyor, onlarla daha yakın iletişim içinde olmayı tasarlıyoruz. Ayrıca derneğimizin kuruluşunun 20. yıldönümü yaklaşıyor. Onun için de esaslı bir kutlama etkinliği yapmayı planlıyoruz." dedi.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Alaattin Hatayoğlu (başkan), Aslan Bulut (tekstilci), Ahmet Akyüz (banka müdürü), Süleyman Aşıkkutlu (İnş. Müh), Mehmet Tenha (avukat), Mustafa Kul (avukat), Naci Ay (müteahhit), Hacıömer Doğanay (işadamı), Mahmut Yusuf (mali müşavir), Deniz Hacıbayramoğlu (yönetici), Ayhan Başkan (yönetici), Ali Holoğlu (işadamı), Özer Hacısalihoğlu (bilgisayar uzmanı), Semih Tosun (inş. müh.)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor