17. TS Club mağazası açılıyor

Antalya, Samsun, Pendik, Güneşli İnka Sportif, Sultanbeyli mağazalarıyla birlikte yeni sezonda altıncı, toplamda on yedinci TS Club mağazası Trabzon Forum AVM’ de açılıyor. Mağazanın açılışını yarın (Cuma) 15.00’de Başkan Sadri Şener gerçekleştirecek. TS

17. TS Club mağazası açılıyor

Antalya, Samsun, Pendik, Güneşli İnka Sportif, Sultanbeyli mağazalarıyla birlikte yeni sezonda altıncı, toplamda on yedinci TS Club mağazası Trabzon Forum AVM’ de açılıyor.

 Mağazanın açılışını yarın (Cuma) 15.00’de Başkan Sadri Şener gerçekleştirecek. TS Club son 1.5 yılda yüzde 42 büyüme gerçekleştirirken, bu sezonun 2. quarter periyotunu ise tüm zamanların en iyi yükseliş performansıyla kapatmıştır.

TS Club Hakkında;

Trabzonspor Lisanslı Ürünler Mağazası TS Club, yurt çapında 17 TS Club ve cornerları ile birlikte 40 noktada taraftarına hizmet vermektedir. Kendi mağazaları dışında, bayileri, cornerlarıyla birlikte mağazacılık operasyonu gün geçtikçe büyümektedir. 2010 yılı içinde Trabzon Varyap AVM’ de ve Trabzon Akçaabat’ta olmak üzere iki mağaza daha faaliyete girecektir. TS Club, taraftarlarına Boyner, İntersport, Nike Shop ve Özdilek gibi zincir mağazalarda ürünlerini ulaştırmaktadır.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor