16. TS Club mağazası açılıyor

Trabzonspor Kulübü, yeşil sahalardaki yükselişini ticari yatırımlarıyla da destekliyor. Antalya, Samsun, Pendik, İnka Sportif mağazalarıyla birlikte yeni sezonda beşinci, toplamda on altıncı TS Club mağazasını açıyor. 12 Kasım 2010 Cuma, saat 15:30’da Baş

16. TS Club mağazası açılıyor

Trabzonspor Kulübü, yeşil sahalardaki yükselişini ticari yatırımlarıyla da destekliyor. Antalya, Samsun, Pendik, İnka Sportif mağazalarıyla birlikte yeni sezonda beşinci, toplamda on altıncı TS Club mağazasını açıyor.

12 Kasım 2010 Cuma, saat 15:30’da Başkan Sn. Sadri Şener ve futbolcuların katılımıyla resmi olarak açılacak TS Club Sultanbeyli Mağazasının açılış etkinlikleri, 14 Kasım 2010 Pazar günü verilecek hamsi partisi ile sona erecektir. Üç gün boyunca sürecek, çeşitli Karadenizli sanatçıların da katılımıyla yapılacak gösterilere ve yöresel etkinliklere tüm taraftarlar ve hemşeriler davetlidir. Açılış etkinlikleri, yerel kanallardan Kral Karadeniz TV tarafından da yayınlanacaktır.

TS Club Hakkında;

Trabzonspor Lisanslı Ürünler Mağazası TS Club, yurt çapında 16 TS Club ve cornerları ile birlikte 38 noktada taraftarına hizmet vermektedir. Kendi mağazaları dışında, bayileri, cornerlarıyla birlikte mağazacılık operasyonu gün geçtikçe büyümektedir. Sultanbeyli Mağazası ile İstanbul’daki beşinci mağazasını açmış bulunmaktadır. 2010 yılı içinde Trabzon Varyap AVM’de, Forum Trabzon AVM’de ve Trabzon Akçaabat’ta olmak üzere üç mağaza daha faaliyete girecektir. TS Club, taraftarlarına Boyner, İntersport, Nike Shop ve Özdilek gibi zincir mağazalarda ürünlerini ulaştıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler