1461'de moraller çok bozuk

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, dün sahasında Pursaklarspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Metin Özke, kendileri için çok önemli bir maçta özellikle de sahalarında 2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.  Özke,

1461'de moraller çok bozuk

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, dün sahasında Pursaklarspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Metin Özke, kendileri için çok önemli bir maçta özellikle de sahalarında 2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

 

Özke, yaptığı açıklamada, Pursaklarspor karşısına galibiyet için çıktıklarını belirterek, ''Futbol olarak da iyi oynadık. Bu maçta çok net gol pozisyonlarına girdik. Direkten dönen bir şutumuz yanında yüzde yüz atabileceğimiz gol pozisyonlarından yararlanamadık, cömertçe bu pozisyonları harcadık. Bizler için çok önemli bir maçta özellikle de sahamızda 2 puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz'' diye konuştu.

 

Pursaklarspor maçının kendileri için geride kaldığını ifade eden Özke, ''Hafta sonu deplasmanda Fethiyespor ile yapacağımız maça iyi hazırlanarak, 3 puan almak istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor