1461 Trabzon'un yüzü güldü!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Sakaryaspor'u 1-0 yenen 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Metin Özke, rakipleri karşısında ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. Özke, yaptığı açıklamada, seyircileri önünde sahaya mutlak 3 pua

1461 Trabzon'un yüzü güldü!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Sakaryaspor'u 1-0 yenen 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Metin Özke, rakipleri karşısında ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Özke, yaptığı açıklamada, seyircileri önünde sahaya mutlak 3 puan için çıktıklarını belirterek, ''Rakibimiz Sakaryaspor ligde ilk beşe kalarak play-off mücadelesi veren bir ekipti. Biz de ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puanla ligde rahat nefes almak istiyorduk'' dedi.

Sakaryaspor karşısında futbolcularının ortaya koyduklarını futboldan memnun olduğunu ifade eden Özke, ''Karşılaşmanın ilk yarısında istediğimiz golü atamadık. İkinci yarı attığımız golle ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan aldık. Artık önümüzde 3 final maçımız var. Bu maçlardan alacağımız 9 puanla ligde kalacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor