1461 Trabzon'u kara bulutlar sardı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon Kulübü'nün başkanı Metin Özke, bu maçı kaybettikleri taktir de ligde kalma umutlarının çok azalacağını söyledi.  Özke, yaptığı açıklamada, ligde kaderlerini beli

1461 Trabzon'u kara bulutlar sardı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon Kulübü'nün başkanı Metin Özke, bu maçı kaybettikleri taktir de ligde kalma umutlarının çok azalacağını söyledi.

 

Özke, yaptığı açıklamada, ligde kaderlerini belirleyecek olan 6 maçın kaldığını belirterek, ''Bu maçlardan üçünü kendi sahamızda oynayacağız. İkinci yarı takımın üstünde kara bulutlar varmış gibi galip gelemiyoruz. Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz, artık bu saat itibariyle hata yapma lüksümüz kalmadığı gibi yapılacak hatanın da telafisi yok'' dedi.

 

Takımın uzun bir süreden beri maç kazanamamasından dolayı futbolcularının öz güvenlerini kaybettiklerini ifade eden Özke, ''Kendi saha ve seyircimiz önünde Tokatspor'u ağırlayacağız. Bu maçtan alacağımız galibiyet ile galibiyet serimizi başlatmak istiyoruz. Tek düşüncemiz bu maçta galibiyet, kaybetmeyi aklımız ucundan geçirmiyoruz, kaybettiğimiz taktirde ligde kalma umudumuz çok azalır. Oyuncu kadromuz, kendilerine güvensin, yeteneklerinin farkında olsunlar, onlara yakışan futbolu oynadıkları taktirde bu zorlu süreçten birbirimize vereceğimiz destekle çıkacağız. Trabzonlu futbolseverleri bu maça davet ediyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor