1461 Trabzon'da üzüntü hakim

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Elazığspor'a 5-1 yenilen 1461 Trabzon'da, teknik direktör İlyas Akçay, rakiplerine sahalarında farklı yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi. Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın hemen başlarında h

1461 Trabzon'da üzüntü hakim

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Elazığspor'a 5-1 yenilen 1461 Trabzon'da, teknik direktör İlyas Akçay, rakiplerine sahalarında farklı yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi. 

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın hemen başlarında hakemin aleyhlerine tartışmaya açık bir penaltı kararı verdiği iddia ederek, ''Yediğimiz böyle bir gol ile moral bozukluğu yaşadık. Daha sonra bireysel bir hata sonucu 2-0 mağlup duruma düştük. Oyuncularımın tecrübesizliği ile birlikte kötü oyunumuz sürdü. Oyunda toparlanamadık ve sonuçta 5-1 gibi farklı bir yenilgi aldık. Rakibimize sahamızda farklı yenildiğimiz için çok üzgünüz'' dedi. 

Bu maçın vermiş olduğu moral bozukluğunu en kısa zamanda atlatmaları gerektiğini ifade eden Akçay, ''Lig uzun bir maraton. Tabii ki yenilgiler olacak ama üzüldüğümüz konu, sahamızda farklı yenilmemiz oldu. Önümüzde deplasmandaki Tokatspor maçı var. Oyuncularımı bir an önce bu maça motive etmek durumundayız. Bu maçtan alacağımız iyi bir sonuçla biraz olsun moral bulmak istiyoruz'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor