1461 Trabzon'da hakem isyanı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Fethiyespor'a 3-1 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Zafer Hızarcı, hakemin karşılaşmanın 2. yarısında verdiği kararlarla skora etki ettiğini savundu.Hızarcı, AA muhabirine yaptığı açık

1461 Trabzon'da hakem isyanı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün deplasmanda oynadığı maçta Fethiyespor'a 3-1 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Zafer Hızarcı, hakemin karşılaşmanın 2. yarısında verdiği kararlarla skora etki ettiğini savundu.

Hızarcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiyespor deplasmanına puan için gittiklerini belirterek, "Maçın ilk yarısında rakibimize nazaran daha iyi futbol sergiledik. Deplasmanda olmamıza rağmen oyuna hakim taraf bizdik. İlk yarıda iki net gol pozisyonundan da yararlanamadık" dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında hakemin bir pozisyonda penaltı kararı verdiğini dile getiren Hızarcı, şunları söyledi:

"Hakem futbolcumuzun rakibe hiç teması olmadığı halde hem penaltı verdi hem de oyuncumuzu kırmızı kartla cezalandırdı. Sahada 10 kişi kaldıktan sonra psikolojik olarak yıkıldık, moral ve motivasyonumuz bozuldu. Hakem maçın ikinci yarısında verdiği kararlarla maçın skoruna etki etti. Arzu etmediğimiz bir sonuç ortaya çıktı."

Geçmişten beri takımın çeşitli sıkıntıları olduğunu ifade eden Hızarcı, "Takımın başına bir hafta önce geldim. Bir taraftan takımı düzlüğe çıkartmanın, diğer taraftan da kümede kalmanın mücadelesini veriyoruz. İnşallah bunda da başarılı oluruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler