1461 Trabzon'da golcü sıkıntısı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Metin Özke, kazanmaları gereken rakipleri karşısında galip gelmeyi başaramadıklarını söyledi.      Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şan

1461 Trabzon'da golcü sıkıntısı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Metin Özke, kazanmaları gereken rakipleri karşısında galip gelmeyi başaramadıklarını söyledi.

    

Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor karşısında ilk yarı iyi futbol sergilediklerini belirterek, ''İlk yarıda çok iyi futbol oynadık. Çok da net gol pozisyonları bulduk. Her maçta olduğu gibi bu maçta da golcü sıkıntımızdan dolayı gol atmayı başaramadık'' dedi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise oyundan düştüklerini ifade eden Özke, 'İlk yarıdaki futbolumuzu oynayamadık. İlk yarıda bulmuş olduğumuz pozisyonlardan birini gol olarak değerlendirmiş olsaydık 3 puanı alan taraf olacaktık. Maalesef takımda golcümüz yok. Bu sıkıntımızdan dolayı şu ana kadar çok puan kaybettik. Kazanmamız gereken Şanlıurfaspor karşısında da galip gelemedik. Golcü konusunda şu an yapacak bir şeyimiz yok. İlk yarının bitimine 2 maçımız daha kaldı. Devre arasında yapacağımız transferlerle hem golcü sıkıntımız hem de eksik olan mevkilere transfer yapmayı düşünüyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler