1461 Trabzon yönetiminden taraftara çağrı

1461 Trabzon Akyazı MP stadında saat 15 00 da Hatayspor'u konuk edecek.Yönetim taraftara çağrıda bulundu

1461 Trabzon  yönetiminden taraftara çağrı

Spor Toto 2.lig kırmızı gurupta mücadele eden 1461 Trabzon hafta sonu Şenol Güneş Spor kompleksi Akyazı stadında Hatayspor’un konuk edecek.Ligde kritik eşikte olan 1461 Trabzon ‘un zorlu Hatayspor maçı öncesi sakatlıkları süren Hasan Ahmet, Yaser ve Semih’in yanı sıra cezalı olan Oğuzhan Acar  bu maçta forma giyemeyecek.


Daha önce maçlarını Ahmet Suat Özyazıcı stadyumunda oynayan 1461 Trabzon’un Hatayspor maçı Akyazı Şenol Güneş Spor kompleksi MP stadına alındı. Karşılaşma Cumartesi günü (01-Nisan 2017) saat 15 00 da başlayacak
Kümede kalmak için mücadele eden 1461 Trabzon’un bu maçtaki en büyük destekçisi Trabzonspor taraftarı olacak.

TARAFTAR’A İHTİYACIMIZ VAR
 
1461 Trabzon başkanı Osman Aynacı Hatayspor maçı öncesi yaptığı açıklamada ligde kritik eşikte bulunduklarını belirterek “Hatayspor macı bizim müracatımız üzerine  Akyazı stadına alındı. Bu maçta bizim en büyük destekçimiz taraftar olacak. Tüm Trabzonspor taraftarlarını bu maça bekliyoruz. Stadyumu doldursunlar ve takımlarına destek versinler.En büyük itici gücümüz taraftar olacak. 12 adamımız olan taraftarlarımız tribünleri doldurursa rakibi baskı altına alırız.90 dakika boyunca bize destek versinler” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor