1461 Trabzon seri galibiyet istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta gelecek hafta deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon Kulübünün asbaşkanı Münür Koçhan, Balıkekirspor karşısında alacakları 3 puan ile yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Koçhan, AA muhabirine yapt

1461 Trabzon seri galibiyet istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta gelecek hafta deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon Kulübünün asbaşkanı Münür Koçhan, Balıkekirspor karşısında alacakları 3 puan ile yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içinde lider Konya Torku Şekerspor'u farklı mağlup etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ''Son iki haftada iyi oynadığımız maçlarda galip gelememiştik. Konya Torku Şekerspor karşısında şansızlığımızı da yenmiş olduk. Böylece futbolcularımız özgüvenlerini tekrardan kazandılar. Ligde neler yapabileceğimizi bu maçta gösterdik'' dedi.

Ligde seri galibiyetler elde istediklerini ifade eden Koçhan, ''İstikrarlı sonuçlar almak istiyoruz. Bir hafta galip gelmek, diğer hafta puan kaybetmek istemiyoruz. İyi bir ekibiz, sadece sakat futbolcularımızın çokluğundan dolayı dar kadro ile mücadele etmek zorundayız. Sakat futbolcularımızın da takıma katılmasıyla gücümüze güç katacağız. Haftaya Balıkesirspor deplasmanına gideceğiz. Bu maçtan da alacağımız 3 puan ile yolumuza devam etmek istiyoruz''diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor