1461 Trabzon savaş veriyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi yaparken, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta bulunan pilot takımı 1461 Trabzon ise ligde kalma savaşı veriyor.Bordo-mavili takım, Spor Toto Süper Lig'de 57 puan ile ligde ikinci sırad

1461 Trabzon savaş veriyor!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi yaparken, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta bulunan pilot takımı 1461 Trabzon ise ligde kalma savaşı veriyor.

Bordo-mavili takım, Spor Toto Süper Lig'de 57 puan ile ligde ikinci sırada yer alırken, 1461 Trabzon ise 25 puanla Dardanelspor'un 1 puan önünde sondan ikinci sırada bulunuyor.

En son galibiyetini 15 Aralık'ta ligin ilk yarısının son haftasında Türk Telekomspor'u 4-2 yenerek elde eden 1461 Trabzon, 2011 yılında oynadığı 9 maçta, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile başarılı bir dönem geçirirken, 1461 Trabzon'da Ahmet Özen, İlyas Akçay ve Zafer Hızırcı'dan oluşan 3 kişilik teknik kadro kötü gidişatı durduramadı.

1461 Trabzon Kulübü Asbaşkanı Münir Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un şampiyonluğa oynadığı bir dönemde, ligde kalma mücadelesi vermenin kendilerine yakışan bir durum olmadığını söyledi. Koçhan, 1461 Trabzon kulübünün misyonunun Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek olduğunu hatırlatarak, ''Bu konuda sadece Mustafa Yumlu'yu Trabzonspor'a verdik. Futbolcularımızın genç oluşundan dolayı saha sonuçlarında başarılı olamadık. 9 maçtır galip gelememenin üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi.

Sezona teknik direktör Ahmet Özen ile başladıklarını ifade eden Koçhan, ''Alınan başarısız sonuçların ardından Ahmet Özen ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Takımın başına teknik direktör İlyas Akçay'ı getirdik. Bu hocamız ile de kötü gidişimize son veremedik. Son olarak da Trabzonspor altyapı hocalarından Zafer Hızarcı ile anlaştık'' diye konuştu.

-KADERLERİ KALAN 8 MAÇA BAĞLI-

''Yönetim kurulu olarak toplantılar yapıyoruz ama bir türlü kötü gidişe son veremedik'' diyen Koçhan, sözlerini şöyle tamamladı:

''Önümüzde çok önemli, ligde kalıp kalmayacağımızı belirleyecek 8 maç var. Bunların beşini deplasmanda üçünü ise sahamızda oynayacağız. Sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz, deplasmandan da ne kadar çok puan toplarsak bizim için o kadar iyi olacak. Trabzonlu futbolseverlerden gereken desteği görememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her şey rağmen, umudumuzu kaybetmedik, ligde kalacağımıza inanıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor