1461 Trabzon 3. galibiyet peşinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu Fethiyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Münir Koçhan, üst üste 3. galibiyetlerini almak istediklerini söyledi. Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Pursaklarspor deplasmanı

1461 Trabzon 3. galibiyet peşinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu Fethiyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Münir Koçhan, üst üste 3. galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Pursaklarspor deplasmanından çok önemli 3 puan aldıklarını belirterek, ''Başkanımızın istifası ve hocamızın görevden ayrılmasına karşın bu dönemde iyi sonuçlar aldık. Bu sıkıntılı dönemde puan kaybı yaşamamak bizler için sevindirici'' dedi.

Takımda moral ve motivasyonunun yerinde olduğunu ifade eden Koçhan, ''Bu hafta sonu sahamızda Fethiyespor ile karşılaşacağız. Bu maça da çok iyi bir şekilde hazırlanarak ligde üst üste 3. galibiyetimizi almak istiyoruz. 1461 Trabzon'un bu ligde başarılı olması için elimizden gelen bütün fedakarlığı yapmaya hazırız. Gelecek günler bu takım için çok daha güzel olacaktır'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor