1461 Trabzon 2 transfer yapacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'da, Kulüp Asbaşkanı Münür Koçhan, 1-2 futbolcuyu daha kadrolarına katmak istediklerini söyledi.Koçhan, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''19 yaşındaki Batman Petr

1461 Trabzon 2 transfer yapacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'da, Kulüp Asbaşkanı Münür Koçhan, 1-2 futbolcuyu daha kadrolarına katmak istediklerini söyledi.
Koçhan, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''19 yaşındaki Batman Petrolspor'un orta saha futbolcusu Muhammet'i Trabzon'a getirdik. Her konuda kendisi ile anlaşma sağladık. Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek için kurulan 1461 Trabzon takımının yapısına uygun olarak, 19-21 yaşları arasında futbolularla ilgileniyoruz. Bu transfer döneminde de 1-2 futbolcuyu da kadromuza katmak için çalışmalarımız var'' dedi.

Haftaya liglerin başlayacağını ifade eden Koçhan, ''Biz de ilk yarının ilk maçında sahamızda Dardanelspor ile karşılaşacağız. Bu maç öncesi takımımız kampa giriyor. İlk yarının ilk maçı olması nedeniyle bu maç çok önemli, 3 puanı alarak ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor