1461 şanssızlığı da yenmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Konya Torku Şekerspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, zorlu rakipleri karşısında şanssızlıklarını da yenerek galip gelmek istediklerini söyledi.Alemdar, AA muhabiri

1461 şanssızlığı da yenmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Konya Torku Şekerspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, zorlu rakipleri karşısında şanssızlıklarını da yenerek galip gelmek istediklerini söyledi.

Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Pendikspor karşısında berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Deplasmanda kaybedilen puanlara anlam verebiliyoruz ama sahamızda kaybedilen puanlara bir türlü anlam veremiyoruz'' dedi.

Konya Torku Şekerspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak takımın bu şehre gittiğini ifade eden Alemdar, ''Çok zor bir deplasmana gidiyoruz. En kötü ihtimalle böylesine zorlu deplasmandan 1 puan almak istiyoruz. Alacağımız bir galibiyet ile ligde çıkış yapmayı hedefliyoruz. Futbolun meyvesi olan gole acil ihtiyacımız var'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor