1461 Sakarya maçını düşünüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'da kulüp asbaşkanı Münür Koçhan, kazanmak zorunda oldukları maçta 2 puan kaybettiklerini söyledi. Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kocaelispor karşısında ç

1461 Sakarya maçını düşünüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'da kulüp asbaşkanı Münür Koçhan, kazanmak zorunda oldukları maçta 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kocaelispor karşısında çok iyi futbol oynamalarına rağmen sonuca gitmekte zorlandıklarını belirterek, ''Adeta tek kale maç oynadık, rakibimiz bir sefer kalemize geldi ve golü buldu. Rakibimizin bunun dışında gol pozisyonu yoktu. Biz maçın ikinci yarısında çok sayıda net gol pozisyonları bulduk, bu pozisyonları cömertçe harcadık. Maçın uzatma dakikalarında bulduğumuz gol ile 1 puan alabildik. Aldığımız 1 puana sevinemiyoruz. Kazanmak zorunda olduğumuz maçta 2 puan kaybettik'' dedi.

Takımda golcü sorunun olduğunu ifade eden Koçhan, ''İyi bir golcümüz olsaydı bu takım zirveye oynayacaktı, bunun yanında sakat ve cezalı futbolcularımızın çokluğu puan kayıplarında etkili oldu. İlk yarı sonuna kadar toplayabileceğimiz kadar puan toplayacağız. Önümüzde Sakaryaspor maçı var, artık bu maçı düşünmek zorundayız'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler