1461 Anadolujetle uçacak.

 Trabzonspor’un pilot takımı Trabzon 1461 e Anadolu Jet ulaşım sponsoru oldu. AnadoluJet’le Bordo mavili ekibin pilot takımı arasında önceki gün 1 yıllık sözleşme imzalandı. Görüşmeleri yürüten ve sonlandıran Trabzon 1461 kulübü genel sekreteri Osman Aydı

1461 Anadolujetle uçacak.

 

Trabzonspor’un pilot takımı Trabzon 1461 e Anadolu Jet ulaşım sponsoru oldu. AnadoluJet’le Bordo mavili ekibin pilot takımı arasında önceki gün 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Görüşmeleri yürüten ve sonlandıran Trabzon 1461 kulübü genel sekreteri Osman Aydın  kulüp acısından  iyi bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, “Yaptığımız anlaşma gereğince takımımız 16 deplasmana AnadoluJet firması ile yolculuk edecek. Bunun yanında yeteri kadar pas bilet alabilecek. Yapmış olduğumuz bu anlaşma hem  kulübümüze hem de Anadolujet’e hayırlı olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler