12 Dev Adamlar tarihi virajda
Basketbol Milli Takımımız bugün tarihi virajda. Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde Slovenya ile saat 21.00’de karşılaşacak olan takımımız sahadan zaferle ayrılıp, tarihinde ilk kez yarı final vizesi almanın planını yapıyor.Sinan Erdem Salonu’nda Devler’de
Yayınlanma:
Basketbol Milli Takımımız bugün tarihi virajda. Dünya Şampiyonası çeyrek finalinde Slovenya ile saat 21.00’de karşılaşacak olan takımımız sahadan zaferle ayrılıp, tarihinde ilk kez yarı final vizesi almanın planını yapıyor.
Sinan Erdem Salonu’nda Devler’den önce Sırbistan-İspanya saat 18.00’de karşı karşıya gelecek. Bu iki maçın galibi cumartesi günü final için mücadele edecek
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

