11 altın adamın forması verilecek

 Halil İbrahim İleli’nin sunduğu Fotomaç gazetesi Spor yazarı Cevat Kol ve Dr.İsmet Eraydın’ın daimi konuk olarak katıldığı programda bir ilke daha imza atılacak. Bu akşam Saat 21.20 de başlayacak  ve 23.00 de sona erecek olan programa mail ve sms ile kat

11 altın adamın forması verilecek

 

Halil İbrahim İleli’nin sunduğu Fotomaç gazetesi Spor yazarı Cevat Kol ve Dr.İsmet Eraydın’ın daimi konuk olarak katıldığı programda bir ilke daha imza atılacak.

Bu akşam Saat 21.20 de başlayacak  ve 23.00 de sona erecek olan programa mail ve sms ile katılacak olan izleyicilerin 11 şanslı olanı Cimbomu deviren 11 altın adamın imzalı formasını alacak..

Almanya’da saygın ve başarılı iş adamlarından Sait ve Hasan Çelik kardeşlerin sponsorluğunda Kaleci Onur,Serkan,Egemen,Giray,Cale,Colman,Selçuk,Jaja,Engin,Burak ve Golleri ile aslanı kediye çeviren Umut bulut’un formaları dağıtılacak..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor