Yöresel markalar oluşturalım

Milletvekili Aday Adaylarının esnaf ziyaretlerinde siyasetin yanında birçok proje de şekillenmiş oluyor.Aday adaylarından Necmi Mazlum hız kesmiyor. Yaptığı ziyaretlerde, ''Bölgemizdeki yöresel ürünlerin reklama ihtiyacı yok. Türkiye nin her yerinde, gurb

Yöresel markalar oluşturalım

Milletvekili Aday Adaylarının esnaf ziyaretlerinde siyasetin yanında birçok proje de şekillenmiş oluyor.

Aday adaylarından Necmi Mazlum hız kesmiyor. Yaptığı ziyaretlerde, ''Bölgemizdeki yöresel ürünlerin reklama ihtiyacı yok. Türkiye nin her yerinde, gurbetçilerimiz vasıtasıyla da Dünyanın birçok ülkesinde fındığımız, köftemiz, süt Ürünlerimiz, balığımız, çayımız, dokumalarımız, balımız, pekmezimiz, lahanamız konuşuluyor. Bize sorulan soru ise bu ürünleri Güvenilir ve devamlı bir şekilde nasıl temin edecekleri oluyor." Bizim Yöresel Ürün Parklarına ihtiyacımız var. Afyon-SucukPark, Kayseri-PastırmacılarParkı gibi bölgeleri gezdim bu konuda şehrin giriş ve çıkış noktalarında benzer çalışmalara başlayacağız" dedi.

image1.jpg

image2-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler