Yıldız: Önümüzdeki ramazan Öcalan dışarıda...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valiliğince şehit aileleri ve gazilere verilen iftara katıldı. Bakan Yıldız, bir restorandaki iftarın ardından şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul v

Yıldız: Önümüzdeki ramazan Öcalan dışarıda...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valiliğince şehit aileleri ve gazilere verilen iftara katıldı.
 
Bakan Yıldız, bir restorandaki iftarın ardından şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi eski başkanı Mete Kurt, Yıldız'a "Gelişmelerden camia olarak tedirginiz. Önümüzdeki ramazan ayında Öcalan (Abdullah Öcalan) dışarıda olacak mı?" dedi.
 
Bakan Yıldız ise "Önümüzdeki ramazan ayında Öcalan dışarıda olmayacak. O iş bu kadar kolay değil. Biz bu konuda sizden daha az hassas değiliz" diye konuştu.
 
Yıldız, daha sonra restorandan ayrıldı. İftara, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve bazı yetkililer de katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset