Yıldırım PTT çalışanlarına müjdeyi verdi

 Bakan Binali Yıldırım, "Görevde yükselmenin sözleşmeli statüye geçmesi ile ancak mümkün olacağı kanunda öngörülüyordu bunu da kaldırdık. Artık görevde yükselme için sözleşmeli olma gibi bir keyfiyet aranmayacak." dedi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme

Yıldırım PTT çalışanlarına müjdeyi verdi

 

Bakan Binali Yıldırım, "Görevde yükselmenin sözleşmeli statüye geçmesi ile ancak mümkün olacağı kanunda öngörülüyordu bunu da kaldırdık. Artık görevde yükselme için sözleşmeli olma gibi bir keyfiyet aranmayacak." dedi.
 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, PTT'nin özelleştirilmesi ile ilgili iddialara; "bunlar tamamen kara propagandadır" değerlendirmesi ile karşılık verdi.
 
Memur-Sen'e bağlı Birlik Haber-Sen, haberleşme sektöründe çalışanların mesleki risklerinin azaltılması konulu Avrupa Birliği projesi hazırladı.
 
Projenin tanıtımına Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katıldı.
 
MAĞDURİYET İDDİALARINA CEVAP VERDİ
 
Binali Yıldırım, PTT'nin özelleştirilmesi ile çalışanların mağdur edileceği iddialarını değerlendirdi.
 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım şöyle konuştu:
"Bunlar tamamen kara propagandalardır. İdeolojik saplantıdan kurtulamayanların yaptıklarıdır. Bu kanunla birlikte performansı fazla olan fazla ücret alacak. Çalışmada performans kriteri devreye girecek. Herkes sözleşmeye geçecek yok böyle birşey. Mevcut personel mevcut statüsüne devam edecek. Ama isterlerde 5510 kanun kapsamına girebilecek. Bunun için bir yıl süre vardı bu süreyi de kaldırdık."
 
Yapılacak düzenleme ile hak kaybı olmayacağını söyleyen Yıldırım, “personelin zararına olan hiçbir maddeye, kanuna imza atmam” dedi
 
PTT ÇALIŞANLARINA MÜJDE
 
Bakan Yıldırım, "Görevde yükselmenin sözleşmeli statüye geçmesi ile ancak mümkün olacağı kanunda öngörülüyordu bunu da kaldırdık. Artık görevde yükselme için sözleşmeli olma gibi bir keyfiyet aranmayacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset