Yeniden Refah Trabzon sahada hız kesmiyor

Yeniden Refah Partisi Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Süleyman Pulat esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Yeniden Refah Trabzon sahada hız kesmiyor

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Yeniden Refah Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Süleyman Pulat esnaf ziyaretleri kapsaminda,yaptığı aciklamalarda;
14 Mayıs seçimlerinin önemini ve partilerinin vaatlerini anlatan Milletvekili Adayı Pulat, ''Trabzon'lular 14 Mayıs'ta gerekli cevabı sandıkta verecek. Bu yüzden 14 Mayıs seçimleri Türkiye için tarihi bir öneme sahip. Üretim, istihdam, ihracat ve kalkınma ekonomisini, havuz sistemi ve denk bütçeyi hayata geçirmek için mecliste mücadele edeceğiz. Tarımda ve sanayi üretiminde elektrik, doğalgaz ve mazottan vergi alınmamasını savunacağız.'' dedi. 

Yeniden Refah Trabzon sahada hız kesmiyor

Pulat, ''Esnaf ve üreten kuruluşların borç, faiz kıskacından kurtulması ve üretimde destek almaları için mücadele edeceğiz. Kamuda yardımcı sınıfların özlük haklarını alınmalarını sağlayacağız. Ak Parti ile yaptığımız mutabakattaki temel prensiplerimizi bir an olsun unutmayacağız. Bu prensiplerimizin uygulanmasının TBMM'deki takipçisi olacağız." dedi.

Yeniden Refah Trabzon sahada hız kesmiyor

Pulat, "Hepinizin bildiği gibi Yeniden Refah Partisi olarak seçimler öncesinde stratejik bir karar aldık. Ülkemizin, milletin inancıyla, değerleriyle, tarihiyle kavgalı olan 7'li masaya teslim edilmemesi için, lgpt'ye destek olan 7'li masaya teslim edilememesi için, 5-6 yaşındaki çocuklara kuran öğretilmesine çağdışılık diyen 7'li masanın CHP'nin zihniyetine teslim edilmemesi için seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giriyoruz. İnşallah Trabzon'lu Hemsehrilerimiz 14 Mayıs'ta gerekeni yapacak ve 14 Mayıs'ta sandıkta 7'li masaya gereken cevabı en güzel şekilde verecek inşallah. Başörtüsüne anayasal güvence getirilmesine, laikliğe aykırı olduğu gerekçesiyle karşı çıkan, 28 Şubat zihniyetinin devamı olan bu 7'li masaya Trabzon'lu hemsehrilerim geçit vermeyecek inşallah. Türkiye'nin yeniden 28 Şubat'ın karanlıklarına dönmesine  müsaade etmeyecekler inşallah" dedi.

Haber61 - Haber Servisi - 

Yeniden Refah Trabzon sahada hız kesmiyor

Yeniden Refah Trabzon sahada hız kesmiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset