Yeniçeri ; "Başbakan Öcalan"!

MHP'li milletvekilinin dili sürçtü, toparlamaya çalışırken daha tuhaf sözler sarfettiDaha önce yaptığı bir basın toplantısında dili sürçerek "Sayın Öcalan" ifadesini kullanan MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, yeni bir dil sürçmesi daha yaşadı.TBMM'd

Yeniçeri ; "Başbakan Öcalan"!

MHP'li milletvekilinin dili sürçtü, toparlamaya çalışırken daha tuhaf sözler sarfetti

Daha önce yaptığı bir basın toplantısında dili sürçerek "Sayın Öcalan" ifadesini kullanan MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, yeni bir dil sürçmesi daha yaşadı.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında yanlışlıkla "Başbakan Öcalan" diyen Yeniçeri, yaptığı hatayı düzeltirken daha ilginç ifadeler kullandı ve "Demek ki oraya doğru gidiyor, alıştırdılar' dedi. 
 
 SİYASETÇİLERİN UNUTULMAZ GAFLARI
 
Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, BDP heyetinin son İmralı ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin yönetiminin, defakto olarak Ankara'daki Erdoğan otoritesi ile İmralı'daki Öcalan otoritesi arasında paylaşılmış durumda olduğunu iddia eden Yeniçeri, "İmralı'daki müebbete hükümlü terörist, AKP tarafından Türk siyasetine fiilen taşınmış durumdadır" dedi.
 
AK Parti hükümetinin terörü İmralı'daki cinayet şebekesinin başıyla görüşerek çözme kararının doğal olarak bir 'al-ver' sürecini beraberinde getirdiğini ifade eden Yeniçeri, "Hükümet ve Başbakan, bütün umudunu İmralı'daki katliamcı başına bağlamıştır. AKP'li yetkililer can kulağıyla İmralı'dan gelecek habere kilitlenmiş durumdadır" dedi.
 
"BAŞBAKAN ÖCALAN"
 
Başbakan Erdoğan'ın milliyetçiliğe ilişkin açıklamalarına da tepkisini yineleyen Yeniçeri, Kurtuluş Savaşı'nda işgalci güçlerle işbirliği yapanların söylemleri ile Başbakan Erdoğan'ın söylemlerinin örtüştüğünü söyledi. O dönemde Divitli Eşref Hoca'nın 'İngilizlerle meydan okumak en büyük küfürdür' dediğini belirten Yeniçeri, "Başbakan Öcalan da…..." diye başladığı cümlesini "Demek ki oraya doğru gidiyor, alıştırdılar. Başbakan Erdoğan da 'Obama'ya meydan okumak küfürdür' diyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler