Yeni Türkiye Güçlü Trabzon

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı ve AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.İlçe teşkilatları, Belediye Başkanları ve fırsat buldukça halkın arasına karışarak vatandaşlarla bir araya gelen Prof.

Yeni Türkiye Güçlü Trabzon

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı ve AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçe teşkilatları, Belediye Başkanları ve fırsat buldukça halkın arasına karışarak vatandaşlarla bir araya gelen Prof. Dr. Tosun, yeni Türkiye yolunda yapacak çok işlerin olduğunu belirterek başkanlık sistemi ve yeni anayasa için çok güçlü bir şekilde iktidara gelmeleri gerektiğini söyledi.

20150223aw332796_01.jpgKemeraltı esnafını ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşlarla bol bol sohbet eden ve hayır duasın alan Prof. Dr. Tosun “Bizleri var eden eli öpülesi annelerimize buradan şükranlarımı sunuyorum. AK Parti iktidarı döneminde sağlık alanında başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız ve Bakanlarımız ile birlikte yapmış olduğumuz çalışmalarımızın memnuniyetini sokaktaki hemşerilerimden dinlemek bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte ‘Yeni Türkiye Güçlü Trabzon’ parolasıyla gelecek dönemde de güzel çalışmalara imza atacağız “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler