Yeni Türkiye basit bir slogan değildir

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mesut İskenderoğlu, seçim çalışmalarına sürdürürken, gördüğü yoğun ilgi karşısında memnun olduğunu dile getirerek “Sorumluluklarımızın daha da arttığının bilincindeyiz” dedi.Trabzon'da tüm aday adayları gibi kendis

Yeni Türkiye basit bir slogan değildir

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mesut İskenderoğlu, seçim çalışmalarına sürdürürken, gördüğü yoğun ilgi karşısında memnun olduğunu dile getirerek “Sorumluluklarımızın daha da arttığının bilincindeyiz” dedi.

Trabzon'da tüm aday adayları gibi kendisine de gösterilen ilgi ve teveccühe dikkat çeken İskenderoğlu "Bu ilginin karşılığını daha fazla çalışarak, daha çok sayıda insanımıza ulaşarak onların sıkıntılarını dinleyip seçildiğimiz takdirde o bilinçle çözüm üretme odaklı çalışarak vereceğiz. Ben Trabzon'u temsil edecek donanıma sahibim. İstişareyi hiç bir zaman geri plana atmadan vatandaşlarımıza hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum.İnsanımızın sevgisine aynı muhabbetle karşılık vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Türkiye'de 7 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerin çok kritik bir anlamı olduğunu ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mesut İskenderoğlu, “Türkiye artık dönülmez bir yola girmiştir. AK Parti'nin 'Yeni Türkiye' sloganı basit bir seçim sloganı değildir. Daha çok demokrasi, daha çok sivilleşmeyi ifade eden bu hedef ile yıllardır ülkemizi kangren haline getiren tüm vesayetlerin ortadan kalkmasının yolunu açacaktır. Tam anlamıyla bir millet iradesini ifade eden Yeni Türkiye hedefi gerçekleştirilirken, biz de Trabzon'u temsilen ülkemiz için elimizden geldikçe katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler