"Yazıcıoğlu dosyası aydınlatılmadı"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan yardımcısı Ünsal Karabulut, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün ardından 5 yıl geçtiğini ve kazanın sebebinin halen daha aydınlatılmadığını söyledi.  Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı sayın Ünsal Karabul

"Yazıcıoğlu dosyası aydınlatılmadı"
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan yardımcısı Ünsal Karabulut, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün ardından 5 yıl geçtiğini ve kazanın sebebinin halen daha aydınlatılmadığını söyledi. 
 
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı sayın Ünsal Karabulut'un katılımıyla, Zağnos Vadisi’ndeki bir düğün salonunda BBP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.
 
Aday tanıtım toplantısında konuşan BBP Genel Başkan yardımcısı Ünsal Karabulut, siyasetin karanlık ve labirentlerin içerisinde olduğunu belirtti. Karabulut, “Biz tabii siyasetçiyiz. Siyaseti Büyük Türk milletinin şuanda geldiği nokta itibari ile durumdan vazife çıkartırcasına anlatmak istiyorum. Siyasetin ne kadar karanlık, siyasetin ne kadar labirentler içerisinde olduğu zamanlar yaşıyoruz. Gelen bir sürü tehlike sinyalleri var” dedi.
 
BBP olarak proje partisi olduklarını duyurduklarını kaydeden Karabulut, “Müebbet hapse mahkum olan bölücü başı Abdullah Öcalan bağırıyor ey Gülten Kışanak, Selahattin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder 7 tane vilayeti istiyorum. Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır, Siirt, Batman, Şırnak onların içerisinde bu ne demektir, Doğu Anadolu Bölgesi benim olmalıdır diyor. Demokrasi düşmanlarına bir ders verilmesi için referandumda evet dedik. AK Parti’nin çalıştıkları, yaptıkları iyi ve doğru şeylere evet dedik, yanlışlarına yanlış dedik. Ama gelinen nokta iyi değil” ifadelerini kullandı.
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün ardından 5 yıl geçtiğini ancak kaza nedeninin halen daha açıklanmadığını söyleyen Karabulut, “Facebook ve twitter gibi sosyal medyayı engelliyor. Hani sen bilgi ve iletişim çağında yaşayan bir insan istiyordun. Modern bir Türkiye istiyordun. Muhsin Yazıcıoğlumuzu elimizden aldılar. 5 yıl oldu ama gelinen noktada kazanın sebebi hala aydınlatılmış değil. Biz yanmayalım da kimler yansın. Biz hukuk çerçevesinde kalalım dedik. 5 yıldır mücadele ediyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu gibi dimdik, imanlı bir vaziyetteyiz” diye konuştu.
 
BBP Genel Başkan yardımcısı Ünsal Karabulut'un konuşmasının ardından BBP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayının ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset