Yavuz Aydın’dan müthiş başlangıç

Haber61/Haber ServisiMHP Trabzon Milletvekili Aday Aday Yavuz Aydın miting havasında aday adaylığını açıkladı. Yaklaşık iki bin civarında vatandaş ve partili MHP Trabzon İl Başkanı binası önünde toplanırken Yavuz Aydın, önemli mesajlar verdi.Yavuz Aydın ş

Yavuz Aydın’dan müthiş başlangıç

Haber61/Haber Servisi

MHP Trabzon Milletvekili Aday Aday Yavuz Aydın miting havasında aday adaylığını açıkladı. Yaklaşık iki bin civarında vatandaş ve partili MHP Trabzon İl Başkanı binası önünde toplanırken Yavuz Aydın, önemli mesajlar verdi.

Yavuz Aydın şunları söyledi;

”Mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP'nin cefakar üyeleri. Bugün burada güzel kente ülkemize hizmet etme şevk ve heyecanı ile çıkmış olduğum ve milletvekili aday adaylığını buradan acıklıyorum. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli dönemi yaşamaktadır. Milletimize bölünmeyi çözüm diye yutturulmaya çalışılmaktadır. Süleyman Sah türbesini atamızın kemiklerini İSİD'den kaçarak taşımıştır. AKP sayesinde bu leke milletimize reva görülmüştür. Şırnak ve Cizre'de sınav yapamaz hale geldik. Daha ince bebek katili Öcalan ile görüşen şerefsizidir diyen bugün mecliste görüşmeler yapmıştır"

"Bugün itibariyle Türkiye birçok ilde özellikle üniversitelerde güvenliği sağlamaktan aciz hale gelmiştir. Fırat Çakıroğlu kardeşimiz teröristler tarafından katledilmiştir. Şehit düşmüştür. Acimiz tarifsizdir. Türk milletinin AKP ile girdiği dağılma sürecini engelleme sadece MHP ile mümkün olabilecektir. Gırtlağına kadar yolsuzluğa batanlardan kurtarmak bizim sayemizde mümkün olacaktır. Geçim derdinde çok vatandaşımız varken saraylarda sefa sürenlerden kurtulmak bizimle mümkün olacaktır. Yolsuzluklar tavan yapmışken milyonlar sefalete bırakılmışken buralardan milletimizi kurtarmak vatan borcudur."

"Sadece ülkemizin durumu değil Trabzon’umuzun içinde bulunduğu şartlarda vazifeye atılmamızda önemli bir etken olmuştur. Ekonomide çizilen pembe tablolara rağmen işsizlik Türkiye’de de, Trabzon’da da düşmemiştir. Trabzon’un hükümette temsil edildiği dönemde Trabzon’un haklarının korunacağı beklentisi oluşmuş ancak bugün gelinen noktada bu beklenti maalesef boşa çıkmıştır."

"Güney çevre yolu, hızlı tren, tersane, lojistik merkez, yatırım adası, havalimanına ikinci pist gibi projeler yıllar yılı Trabzon’un gündemini işgal etmiş ancak hiçbirinde bir arpa yol alınamamıştır. Tam tersine Trabzon’a planlanan lojistik merkez elimizden alınmış, hızlı tren bir başa bahara kalmış, Güney Çevre Yolu rafa kaldırılmış son olarak Bölge İdare Mahkemesi’ne kapanma sürecine girmiş. Velhasıl Trabzonlu 10 yılı aşkın süredir oyalanmış. Trabzon’un yılları heba edilmiştir."

"Bütün bunlar Trabzon’da yaşanırken iktidar partisinin temsilcileri proje ve yatırımları takip etmemişler. Yapılanamayanları dile getiren muhalefete muhalefet etmekle zaman geçirmişlerdir. Tek başına iktidar olan parti döneminde Trabzon proje yatırım ve hizmet alamıyorsa; bunun sorumluluğu bu partinin her kademeden yöneticilerine ve temsilcilerine aittir. MHP gerek Türkiye’de gerek Trabzon’da yapıcı muhalefet anlayışıyla iktidarın doğru yaptıklarına destek vermiş yanlışları ve yapılanmayalar da çekinmeden dile getirmiştir”

“Şuan kendimi Milli takım aday kadrosuna çağrılmış kadar heyecanlı ve bir o kadarda sorumlu hissediyorum. MHP Trabzon’un Milletvekili aday listesinde yer almamız halinde heyecanımız, gururumuz ve sorumluluğumuz daha da artacaktır. Amacımız Trabzonlularla el ele vermek. Ülkemize milletimize ve Trabzon’a hizmet etmektir. Hedefimiz çeşitli vesilelerle il başkanımızın ifade ettiği gibi ‘MHP’yi Trabzon’da birinci Türkiye’de iktidar yapmaktır’. Niyetimiz MHP’nin sesine ses vermek gücüne güç katmak ve aday olmasak bile kayıtsız şartsız destek olmaktır. Amacımız birlik hedefimiz ve niyetimiz hayırdır. Akıbetimiz de hayır olur inşallah”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset