YAŞ toplantısında ne görüşüldü?

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) olağan toplantısında, TSK'nın hazırlık durumu ve yeniden yapılandırma çalışmaları, terörizmle mücadele ve GATA'nın üniversite olarak yapılandırılması çalışmaları ile ilgili konuların görüşüldüğü bildirildi.Genelkurmay Başkanlığını

YAŞ toplantısında ne görüşüldü?

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) olağan toplantısında, TSK'nın hazırlık durumu ve yeniden yapılandırma çalışmaları, terörizmle mücadele ve GATA'nın üniversite olarak yapılandırılması çalışmaları ile ilgili konuların görüşüldüğü bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, YAŞ'ın olağan toplantısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargahında yapıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, toplantıda; "Türk Silahlı Kuvvetleri Hazırlık Durumu ve Değerlendirilmesi, Terörizmle Mücadele ve Değerlendirilmesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yeniden yapılandırılması çalışmaları ve GATA’nın üniversite olarak yapılandırılması" çalışmaları ile ilgili konuların görüşüldüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler