Vural "MHP Karadeniz'de yükseliyor!"

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “MHP Karadeniz’de yükseliyor. Bütün anketler bunu gösteriyor. Çünkü Karadeniz’in iradesi sağlamdır, milliyetçidir, memleket severdir. Karadenizliler de bir uyanış olduğunu görüyorum” dedi. Bir dizi ziyaret için 2 günlük

Vural "MHP Karadeniz'de yükseliyor!"
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “MHP Karadeniz’de yükseliyor. Bütün anketler bunu gösteriyor. Çünkü Karadeniz’in iradesi sağlamdır, milliyetçidir, memleket severdir. Karadenizliler de bir uyanış olduğunu görüyorum” dedi.
 
Bir dizi ziyaret için 2 günlük program kapsamında Rize’ye gelen MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Fındıklı, Pazar, Ardeşen ve Madenli ziyaretlerinin ardından Çayeli’nde düzenlenen programa katıldı. Vural, Çayeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Vural, AK Parti’ye Rize’den bir ders verilmesi gerektiğini ve bu dersi de Milliyetçi Hareket Partisi’nin vereceğini dile getirdi. Vural, “MHP Karadeniz’de yükseliyor. Bütün anketler bunu gösteriyor. Çünkü Karadeniz’in iradesi sağlamdır, milliyetçidir, memleket severdir. Karadenizliler de bir uyanış olduğunu görüyorum” dedi.
 
“Rize’de MHP’nin siyasi anlayışını çok rahatlıkla anlayacak bir kitle olduğunu sezinliyorum” diyen Vural, “Memleket dediğin zaman Rize bir durur, hak hukuk dediğin zaman Rize bir durur. Karadenizlilerin 17 Aralık’tan bugüne olanları gözlemlediğini ve birilerine bir mesaj göndereceğini umuyorum. Bu mesajı da en rahat biçimde MHP vasıtasıyla vereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu’nun “Çadırdaki fotoğraflar, MHP’nin de hükümette olduğu dönemde kurulan komisyonun görev fotoğraflarıdır” iddialarına Vural “MHP, PKK’nın terör örgütü olduğunu ve Kürt Kardeşlerimizi temsil etmediğini defalarca dile getirmiş ve aksini hiçbir zaman kabul etmemiştir. Bekaroğlu’nun dediği gibi bir şey kesinlikle olmamıştır, böyle bir şeye kargalar bile güler. İdamın yanında olan bir partinin böyle bir komisyon oluşturması kabul edilemez. Milleti etnik kimliklerine göre ayırmaktan vazgeçsinler. Birlikte rahmet vardır, biz rahmetin yanındayız. Bu tip oyunlardan vazgeçsinler. MHP her zaman birlikten, beraberlikten yanadır” dedi.
 
“PROVOKATİF SALDIRILAR DOĞRU DEĞİL”
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik Rize’de yapılan provokatif saldırıları doğru bulmadığını ve Rize’ye yakışmayan bir görüntünün sergilendiğini dile getiren Vural, “Bütün vatandaşlarımızı bu seçimlerde aklıselim davranmaya davet ediyoruz. Yaşanan bu gerginliklerin tabana yayılması doğru değil. Partilerin kendi aralarında yaptığı tartışmaların vatandaşlar arasında kutuplaşma yaratmasını takdir etmiyoruz. Vatandaşlarımızın birbirlerini kırmasını, üzmesini doğru bulmadığımızı ifade etmek istiyorum. Tuzağa düşülmemesi, provokasyonlara kanılmaması gerekir. İnsanları tabanda kutuplaştırarak bir oyun düzenleniyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler