Ve Gümrükçüoğlu resmen aday!

Ak Parti'nin Trabzon Büyükşehir adayı olduğu daha önce dillendirilen Trabzon Belediye Başkanı'nın adaylığı bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat açıklandı.AK Parti, Ankara Altınpark’taki ANFA Gösteri Merkezi’nde bugün gerçekleştirdiği görk

Ve Gümrükçüoğlu resmen aday!

Ak Parti'nin Trabzon Büyükşehir adayı olduğu daha önce dillendirilen Trabzon Belediye Başkanı'nın adaylığı bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat açıklandı.

AK Parti, Ankara Altınpark’taki ANFA Gösteri Merkezi’nde bugün gerçekleştirdiği görkemli  törenle illerdeki  belediye başkan adaylarını açıklamaya devam etti. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ismi okuduğunda salonda büyük bir destek sesi yükseldi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Gümrükçüoğlu’na destek vermek amacıyla çok sayıda partili Ankara’ya gitti.Aday açıklama töreni  tam bir gövde gösterisi altında geçerken Trabzon’dan Ankara’ya gidenler arasında ilçe belediye başkanları ile bazı STÖ temsilcileri olması dikkat çekti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun adaylık açıklamasında Trabzon milletvekilleri ile AK Parti Trabzon il ve ilçe teşkilatı hazır kıta bulundu.

İŞTE BÖLGEDE BULUNAN İLLERİN BAŞKAN ADAYLARI:

TRABZON: ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU

ARTVİN: MEHMET KOCATEPE (HABERİ İÇİN TIKLAYIN)

GİRESUN: YILMAZ CAN (HABERİ İÇİN TIKLAYIN) 

ORDU: ENVER YILMAZ (HABERİ İÇİN TIKLAYIN)

DİĞER ADAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler