Vakfıkebir'de tek liste

Vakfıkebir İlçesi'nde 420 delege oy kullanacak.Tek listeyle gidilen kongrede ilk dönem atamayla getirilen Enver İskenderoğlu Başkanlığındaki yönetimde uzlaşı sağlandı.Kongreye AK Parti Seçim İşleri Avukatı Şeref Malkoç, AK Parti Milletvekilleri Faruk Özak

Vakfıkebir'de tek liste

Vakfıkebir İlçesi'nde 420 delege oy kullanacak.

Tek listeyle gidilen kongrede ilk dönem atamayla getirilen Enver İskenderoğlu Başkanlığındaki yönetimde uzlaşı sağlandı.

Kongreye AK Parti Seçim İşleri Avukatı Şeref Malkoç, AK Parti Milletvekilleri Faruk Özak, Çevre ve Şehirilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Aydın Bıyıklıoğlu, Çevre ve Şehirilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, ilçe belde başkanları ve partililer katıldı.

Ayrıca kongreye diğerlerine katılmayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yine katılmadı.

FAİZLE BİZİ SOYMAYA GELDİ: TEFECİ BU YA

Kongrede konuşan Milletvekili eski Bakan Faruk Özak, "Herkes mutlu niye çünkü Türkiye'yi son 12 yılda uçuran, G 20'ye sokan en gelişmiş Türkiye ve onun Başkani Türkiye'nin başbakanıdır. Eskiden İMF'nin müdürü gelince herkes gazetelere manset yapardı. Sanki birşey olmuş gibi. Tefeci bu ya.. Faizle bizi soymaya geldi. Şimdi Türkiye uçtu. Artık gelemiyorlar. Turkiye yüzde 9 işsizlik Trabzon'da yüzde 6 seviyelerinde. Bunu organize sanayı Bölgeleri ile sağladık. Vakfıkebir'de de bunu yaptık. Bu başarıların en büyük nedeni teşkilatlarımızın dimdik yürümesi. Inanmasıdır. Kendinize gururla bakın" dedi.

"Eskiden bakanlar kurulunda bakanlar birbirlerine selam vermezdi. Orhan bey (Beşikdüzü Belediye Başkanı) bunu iyi bilir. Şimdi Başbakanımız 3 saat uyuyor" diyen Özak, "biz siyasetçiler olarak hep güleceğiz. Sabırlı olacağız. Köyden teyzem geldiğinde tüpüm yok evimde dediğinde bu herşeyden önemlidir. Sandığın pardonu yoktur. Yine çok çalışacağız. Dünya'ya örnek bir partiyiz biz. Tez olacak araştırılacan bir partiyiz. İyiki CHP, İyiki MHP var. Demokrasi cok önemli. Onlar bizi ağır eleştirseler de biz yine de iyiki varlar diyoruz" dedi.

CEMAATE SERT ELEŞTİRİ

AK Parti Trabzon Il Başkanı Adnan Günnar, Cemaate sert tepki gösterdi. Günnar, "Daha dün AK Partiliyim diyenler şimdi CHP diliyle medyalarında konuşuyorlar. Güya dini bütün insanlar bunlar! Montaj ve dublajlarda birlikte bize en büyük darbeyi vuracaklarda. Ne oldu yüzde 72 ile cevaplarını aldılar. Osmanlı'nın torunları olarak AK Parti hep birlikte milletimizle sancağımızı sürekli gönderde dalgalandıracağız" dedi.

KONGREDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

1-(11).jpg

İŞTE LİSTE

1-106.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler