Uzun, "Kocaman bir köyde yaşıyoruz"

CHP Trabzon il Başkanı ve Başkan Adayı Güzide Uzun CHP Trabzon 35. olağan il kongresinde Haber61.net'e açıklamalarda bulundu. Uzun yaptığı açıklamada, "Bizbirimizi kıracak gücendirecek bir şeyimiz tyok. Siyasete girmeden önce debiz onunla abi kardeştik.Be

Uzun, "Kocaman bir köyde yaşıyoruz"

CHP Trabzon il Başkanı ve Başkan Adayı Güzide Uzun CHP Trabzon 35. olağan il kongresinde Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Uzun yaptığı açıklamada, "Bizbirimizi kıracak gücendirecek bir şeyimiz tyok. Siyasete girmeden önce debiz onunla abi kardeştik.Ben atanmıştım. Seçilmiş olarak yoluma dvam etmek istiyorum. Trabzon'da söz sözleyecek insanlar var. Trabzon'da biz daha iyi yöneteceğiz diye düşünüyoruz. Trabzon çok büyük bir kent. Kocaman bir köyde yaşıyoruz. Siteler ve alışveriş merkezleri iç içe geçmiş durumda. İktidar çok baskı yaptığı için gençler korkuyor. Görülme baskı işe girememek. Trabzon'da Mustafa Kemal Atatürk etrefında toplanmış çok büyük bir aile var. Umur  hep varolacak. bu şuanda bizi 14 yıldır yönetenler iktidardan inmeyecek gibi düşünüyorlşar ama bu olacak. Çok zor bir doğum olacak ama olacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset