'Unutursam öksür, bana haber ver'

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, yeni yasama yılı dolayısıyla Meclis'te verilen resepsiyona katıldı. Gül çiftini, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, kapıda karşıladı.Daha sonra salona giren Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel

'Unutursam öksür, bana haber ver'

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, yeni yasama yılı dolayısıyla Meclis'te verilen resepsiyona katıldı. Gül çiftini, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, kapıda karşıladı.

Daha sonra salona giren Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile bir süre sohbet etti.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, CHP ve MHP'li bazı milletvekilleriyle de sohbet eden Gül'e bir süre sonra Başbakan Erdoğan da eşlik etti.

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık ile sohbet eden Gül ve Erdoğan, daha sonra salonun çıkışına yöneldi.

Gül ve Erdoğan, burada TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile karşılaştı. Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'e, Bahçekapılı'nın ilk defa Meclis'te bir bayan başkanvekili olarak Cumhurbaşkanı'nı karşıladığını söyledi.

Bahçekapılı da refakati sırasında çok heyecanlandığını belirtti. Bunun üzerine Gül, "(Bahçekapılı'ya) Unutursam öksür, bana haber ver, dedim. Neyse ona gerek kalmadan ben hatırladım" dedi.

Erdoğan'ın "Öyle mi?" sorusu üzerine Bahçekapılı "Evet" karşılığını verdi. Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'e, Bahçekapılı'nın yarın ilk defa TBMM Genel Kurulu'nu yöneteceği bilgisini de verdi. Gül de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sohbetin ardından TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'ü aracına kadar uğurladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset