Ünlü oyuncu HDP’ye destek istedi!

Aralarında ünlü oyuncu Nejat İşler’in de bulunduğu birçok yazar, sendikacı ve sanatçı HDP’ye destek vermek için bir çağrı metni yayımladı. Murathan Mungan, Ece Temelkuran, Ahmet Ümit, Vedat Türkali ve Nejat İşler’in de imzasının bulunduğu metinde, 7 Hazir

Ünlü oyuncu HDP’ye destek istedi!
Aralarında ünlü oyuncu Nejat İşler’in de bulunduğu birçok yazar, sendikacı ve sanatçı HDP’ye destek vermek için bir çağrı metni yayımladı.
 
Murathan Mungan, Ece Temelkuran, Ahmet Ümit, Vedat Türkali ve Nejat İşler’in de imzasının bulunduğu metinde, 7 Haziran seçimlerinde HDP’ye aktif bir şekilde destek verilmesi kararlaştırıldı. Metinde, “Bu kez sıradan bir seçimle karşı karşıya değiliz. Bu kez ciddi biçimde Türkiye’nin geleceği oylanıyor. Bu kez her seferkinden daha sorumluyuz. Biz aşağıda imzası olanlar, 7 Haziran seçimlerinde HDP ile etkin bağımsız bir dayanışma çalışması yürütmek gerektiğini düşünüyoruz.” şeklinde ifadelere yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset