Ünal Karaman siyasete girme nedenini açıkladı! "Sporun içinde yaşananlar..."

İYİ Parti'ye katılan ve Konya'dan Milletvekili Adayı gösterilen Ünal Karaman, siyasete girme sebebini açıkladı.

Ünal Karaman siyasete girme nedenini açıkladı! "Sporun içinde yaşananlar..."

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor'un eski futbolcusu ve teknik direktörlerinden Ünal Karaman, siyasete girme sebebini açıkladı.

"BAHÇELİ, AK PARTİ VE ÖZDAĞ'DAN TEKLİFLER ALDIM"

Daha önce herhangi bir partiden siyasete girmesi yönünde teklif alıp almadığı sorusuna yanıt veren Ünal Karaman, "Daha önce Sayın Bahçeli'den milletvekilliği teklifi aldım. Sayın Cumhurbaşkanı ile eskiden bu yana tanışıklığımız var. AK Parti'den de teklif aldım. Siyasetin içinde bulunma anlamında sayın Ümit Özdağ ile de bir araya geldim. Ancak düşündüğüm bir dal değildi ve sporun içinde kalmak istiyordum" dedi.

"SPORUN İÇİNDE YAŞANANLARA ŞAHİTLİK EDİNCE..."

Siyasete neden girdiğiyle ilgili olarak da konuşan Ünal Karaman, "Sporun içerisinde yapılan birçok şeye şahitlik edince ve bazı şeyler yaşayınca siyasetin içinde olmam gerektiğini düşündüm. Dışarıdan konuşmak yerine olayın içine girmek istedim" dedi.

ünal karaman iyi parti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset